Medik8 Facial
Verwen de zintuigen, ontspan de geest en verbeter de huidgezondheid met een Medik8 klinische professionele behandeling; de beste manier om een perfecte, stralende teint te krijgen.
Ontwikkeld om de huid te verjongen en te verzorgen terwijl de alledaagse stress verdwijnt.
Iedere behandeling zorgt voor intensieve ontspanning en zichtbare resultaten. We maken iedere behandeling persoonlijk, zodat u een behandeling krijgt die voldoet aan de veranderende behoeften van uw huid.
We gebruiken bijzonder sterke en professionele producten die niet beschikbaar zijn als producten voor thuis, zodat u er zeker van kunt zijn dat welke behandeling u ook kiest, u tevreden zult zijn met het resultaat.
medik8 products
medik8 products own
AGE DEFYING FACIAL

Een ontspannen huid verjongende gezichtsbehandeling die de huid doordringt met Medik8’s actieve ingrediënten: vitamine C om te beschermen en regenereren en vitamine A om te stimuleren en te corrigeren; samen creëren ze een jeugdiger uiterlijk.

De behandeling duurt 75 minuten en bestaat uit

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, skin boost masker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)

DEEP HYDRATION FACIAL

Een complete voedende en comfortabele gezichtsbehandeling om de vitaliteit te herstellen van een doffe, schilferige en aangetaste huid. Zachte exfoliatie zorgt ervoor dat de langdurige, aanvullende Medik8-formuleringen diepe hydratatie geven.

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)

BALANCING FACIAL

Diep zuiverende en porie verfijnende actieve stoffen worden gebruikt om de vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. De huid wordt verzacht en gekalmeerd waardoor een heldere teint ontstaat. Zeer geschikt voor o.a. acné.

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, diepte reiniging/uitreinigen, huidverbeteringsmasker, serum , dag/nachtverzorging en zonbescherming)
PORE REFINING FACIAL

Diep reinigende werkstoffen werken om de poriën van binnenuit te verkleinen, terwijl botanische producten de huid verzachten, kalmeren en verhelderen.

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit:

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)
REDNESS CALMING FACIAL

Een verzachtende behandeling om onmiddellijk een ontstoken, warme, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen waardoor het herstel van de huid wordt bevorderd.

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)

RADIANCE FACIAL

Een luxueuze verhelderingsbehandeling om zelfs de saaiste huid op te fleuren. Een gerichte, resultaatgerichte gezichtsbehandeling tegen niet-egale pigmentatie en huidteinten; waardoor de huid er vernieuwd en verhelderd uitziet.

De behandeling duurt 75 minuten en bestaat uit:

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming

RESURFACING FACIAL

Gerichte behandeling die het uiterlijk van een doffe, ongelijkmatige teint verbetert om een jonger uitziende huid te onthullen.

De behandeling duurt 45 minuten en bestaat uit:

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)

Nieuwe klant?

Bent u een nieuwe klant? Boek dan een gratis intake gesprek van 30 minuten bij de behandeling. Ik vind het belangrijk om een goede huidanalyse te maken, kennis te maken, om samen met u naar de conditie te bekijken en de mogelijkheden om de huidconditie te verbeteren.
MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS INTAKE

Medik8 Peel

Wij bieden een breed assortiment aan behandelingen van medisch niveau, die voldoen aan alle behoeften; van diegenen die voor het eerst een chemische peeling ondergaan, tot ervaren klanten die zoeken naar diepgaande intensieve resultaten. Het assortiment is zorgvuldig en oplossingsgericht ontwikkeld om veelvoorkomende huidzorgen tegen te gaan. Er is een Medik8 Peeling behandeling voor iedereen.
In slechts 6 weken kunnen problemen zoals acne, pigmentatie, rimpels en dofheid verholpen worden. Met het juiste advies en nazorg van NINÔME zult u verstelt staan van het te behalen resultaat.
SUPERFACIAL 

Een milde behandeling waarbij natuurlijke fruitenzymen worden gecombineerd voor professionele exfoliëring. Perfect voor diegenen die voor het eerst een behandeling ondergaan.

LIGHT PEEL
Een milde peeling bestaand uit milde fruitzuren voor een comfortabele eerste peelingervaring.
AGE PEEL 
Een doelgerichte formule die het collageen herstelt om hardnekkige tekenen van veroudering tegen te gaan.
BETA PEEL
Een krachtige mix van zuren die diep in de poriën dringt om puistjes te verminderen en het uiterlijk van de huid te verbeteren.
WHITE PEEL 
Een verhelderende peeling die hyperpigmentatie en een doffe, oneffen huid aanpakt

BINNENKORT BESCHIKBAAR

JESSNER

 Onze sterkste peeling. Deze middelsterke behandeling zorgt voor krachtige verjonging. Perfect voor het gelijktijdig aanpakken van meerdere huidproblemen.
Huidverbeterende bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een stevige massage in de diepere huidlagen. Hiermee stimuleer je het lichaam om sneller bindweefselcellen aan te maken, dit zorgt uiteindelijk voor een betere huidstructuur en een stevigere huid. Door de bindweefselcellen (fibrolasten) te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Ook worden er meer bindweefselvezels aangemaakt, voornamelijk collagene en elastische vezels. Hierdoor verbetert de huidstructuur. Ook zorgt een bindweefselmassage voor een betere aanvoer van voedingsstoffen, afvoer van afvalstoffen, een verbeterende zuurstoftoevoer en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Het resultaat is dat de huid er verrassend egaal, glanzend en jonger uitziet.

 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens;

 • Krachtige stimulatie van de doorbloeding;

 • Opheffen van onderhuidse verklevingen;

 • Verbetering van de huidconditie;

 • Betere aanmaak van collagene en elastische vezels;

 • Bevordering van de celdeling;

 • Verbetering van de opname van de werkstoffen.

De bindweefselmassage wordt vaak plaatselijk gecombineerd met Pincementmassage. Het is een reflectorische massage, bij een reflectorische massage worden de zenuwuiteinden geprikkeld. Een pincementmassage beïnvloedt een aantal chemische processen waardoor er stoffen vrijkomen. Deze stoffen zijn belangrijk voor het krijgen van een stevig bindweefsel. De stoffen die vrij komen zijn o.a. acetylcholine, heparine, histamine, hyaluronzuur, noradrenaline en serotonine. Daarnaast beïnvloedt je de bloed- en lymfecirculatie. Hierdoor wordt de onderhuidse bindweefsellaag soepeler en kunnen verhardingen verminderen.

 

Pincementgrepen worden uitgevoerd met oppervlakkig, middeldiepe en diepe pincements. De methode werkt goed voor bijvoorbeeld (oude) littekens en vlekjes op de decolleté, hals en gezicht.

BINDWEEFSELMASSAGE

De behandeling duurt 30 minuten en bestaat uit

(oppervlakte reiniging, bindweefsel/pincement massage gelaat, dag/nachtverzorging en zonbescherming)

BINDWEEFSELTREATMENT LUXE

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit

(oppervlakte reiniging, dieptereiniging, bindweefsel/pincement massage gelaat, huidverbeteringsmasker, op de huid afgestemd serum, dag/nacht verzorging en zonbescherming)

Heeft u last van fronsrimpels, fijne lijntjes, littekens, kraaienpootjes, lijntjes op de boven lip, verslapte huid of andere kenmerken van anti-ageing en wilt u hier graag iets aan laten doen? Dan zijn de bindweefselbehandelingen echt iets voor u.

Eenmalige behandelingen geven niet altijd voldoende resultaat, in dat geval is een kuurarrangement dé oplossing. Door achter een volgende behandelingen uit te voeren, kan het gewenste resultaat worden bereikt. Bij de eerste behandeling zullen we samen kijken welke frequentie we het beste toe kunnen passen, afgestemd op het huidtype.

Klik hier voor de mogelijkheden.

Lycon Precision waxbehandelingen

Waxen de effectiefste methode voor een haarvrije huid!

Alle LYCON waxen hebben heel milde samenstellingen en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met bijenwas. De toevoeging van heerlijk geurende en aromatische oliën zorgt ervoor dat de formules onweerstaanbaar ruiken. Ze hebben tijdens het waxen intensief verzorgende eigenschappen voor uw huid en zijn door de heerlijke geuren een genot voor uw zintuigen!

De LYCON waxen worden aangebracht op een relatief lage temperatuur wat ervoor zorgt dat de kans op irritatie en een rode huid helpt voorkomen. Alle haartjes worden reeds vanaf een lengte van slechts 1 mm, inclusief haarwortels en vrijwel zonder pijn, volledig verwijderd. Uw huid is daarna perfect glad, haarvrij, optimaal verzorgd en voelt zijdezacht aan.

Gemiddeld genomen blijven de haartjes na het waxen tussen de 3 en 6 weken weg. In de tussen tijd zijn er geen stoppels, huidirritatie of ingegroeide haartjes. LYCON zorgt voor een langdurig, haarvrije en vooral zachte huid. Iets dat u met scheren of epileren nooit bereikt.

WAX BEHANDELINGEN
 • Wenkbrauwen
 • Bovenlip
 • Kin
 • Gezicht
 • Neus
 • Oksels
 • Armen
 • Bikinilijn
 • Onderbenen
 • Bovenbenen
Tips voor en na de LYCON Precision Waxbehandelingen
 • Neem, wanneer u echt uitzonderlijk gevoelig bent voor pijn, 30 minuten voor de behandeling één paracetamol tablet;

 • Laat u met regelmaat waxen voor een optimaal, langdurig glad en haarvrij resultaat;

 • Kom, afhankelijk van uw persoonlijke haargroeisnelheid, na 3 tot 6 weken na uw vorige afspraak terug;

 • Scrub uw huid vanaf 1 week na de behandeling 3 keer per week om deze zacht en glad te houden en om ingegroeide haartjes te helpen voorkomen.

Liever niet doen, de eerste 24 uur na uw LYCON-Waxbehandeling
 • Een heet bad of te hete douche nemen;

 • In de zon of onder de zonnebank gaan;

 • Naar de sauna;

 • Naar het zwembad of in de zee gaan;

 • Strakke of niet ademende kleding dragen;

 • Geparfumeerde producten op de huid gebruiken;

 • De gewaxte huid aanraken met nagels of vingers als deze niet schoon zijn. Lege haarfollikels(haarzakjes) zijn namelijk gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën;

 • Zelfbruinende crèmes of crèmes met vette oliën gebruiken.