MEDIK8

Medik8 heeft een passie om te streven naar een betere huidgezondheid. Iedereen moet zich zelfverzekerd en mooi kunnen voelen. Dat is waarom Medik8 krachtige huidverbetering creëert die zichtbare resultaten oplevert. Ieder Medik8 product heeft een geweldige textuur, een heerlijke geur en krachtige ingrediënten, in combinatie met baanbrekende wetenschap.

Type huidproblemen waar Medik8 vooral op is gericht en in is gespecialiseerd zijn:

SKIN AGEING , PIGMENTATIE, ACNE, HERSTEL, ROODHEID EN PORIE VERFIJNING.

CSA Filosofie van Medik8 is vitamine C + Sunscreen overdag en vitamine A voor in de nacht.

Resultaat?

Beautiful skin for life

De producten van Medik8 zijn
 • DIERVRIENDELIJK
 • VRIJ VAN PARABENEN
 • VEGAN VRIENDELIJK
 • WETENSCHAP VERSUS NATUUR:
medik8 products own

De natuur biedt ons veel geschenken die zeer effectief zijn in huidverbetering, maar de grens tussen wetenschap en natuur is niet altijd zo zwart en wit als het lijkt. Veel effectieve en veilige ingrediënten in huidverbetering zijn te vinden in de natuur. Bijvoorbeeld vitamine A en vitamine C, maar om het deel van een ingrediënt dat op de huid werkt te extraheren, is een wetenschappelijk proces vereist. En dit proces zorgt niet alleen voor grotere doeltreffendheid en zuiverheid, het vermindert ook de kans op irritaties en reacties. Wetenschap is niet de vijand.

Duurzaamheid is absoluut essentieel in de schoonheidsindustrie – iets dat we willen verbeteren. Het gebruik van sommige natuurlijke ingrediënten kan vaak onhoudbaar zijn. Dus om de natuurlijke omgeving van de aarde te beschermen, kan het beter zijn om een versie van het ingrediënt te gebruiken dat in een laboratorium is geformuleerd, en de veiligheid en werkzaamheid ervan te waarborgen.

Bij Medik8 streven ze naar een balans. Als er een wetenschappelijk ingrediënt is dat effectievere resultaten oplevert en wordt ondersteund door klinische gegevens, zullen ze het gebruiken, maar als er een natuurlijk alternatief is met dezelfde effecten, gaat Medik8 altijd voor het laatste.

CSA Filosofie van Medik8 is vitamine C + Sunscreen overdag en vitamine A voor in de nacht.

Lycon

Het merk LYCON werd in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde Schoonheidsspecialiste. De productie en ontwikkeling van cosmetica is al sinds 1935 een familiepassie, waar Lydia sinds haar eerste voetstappen mee is opgegroeid. Na uitvoerig onderzoek en het stiekem bestellen van ingrediënten onder het mom van de cosmetica afdeling van haar vader, creëerde Lydia in 1968 als tiener haar eerste wax in het geheim op het fornuis in de keuken van haar ouderlijk huis. 10 jaar later was LYCON als merk een feit.

LYCON Precision Waxing in het kort:
 • Vrijwel pijnloze, supersnelle waxbehandelingen;
 • Waxen reeds mogelijk v.a. een haarlengte van 1 mm!
 • De wax wordt in een dunne laag aangebracht op lage temperaturen;
 • Mild, verzorgend en zacht voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf;
 • Langdurig haarvrij, zonder stoppels, ingegroeide haartjes of huidirritaties;
 • Geen waxrestjes op de huid na de behandeling;
 • Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness dankzij de onweerstaanbare aromatische geurbelevingen;
 • Gemiddeld blijven de haartjes tussen de 3 en 6 weken weg.