Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

Je gaat naar de shop, klikt op het gewenste product en voegt deze toe aan uw mandje. De website helpt je verder tijdens het bestelproces.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Je kunt gemakkelijk betalen met iDeal, Bancontact, PayPal, Klarna en verschillende creditcards zoals Visa, Mastercard en American Express.

Is online betalen veilig op jullie website?

Bij NINÔME nemen we de beveiliging van jouw gegevens uiterst serieus. Onze website is uitgerust met geavanceerde versleuteling en beveiligingstechnieken om je persoonlijke en financiële informatie veilig te houden. We werken samen met gerenommeerde betalingsproviders die aan hoge beveiligingsstandaarden voldoen, zodat je verzekerd bent van een veilige en zorgeloze winkelervaring.

NINÔME Collageen

Wat is NINÔME Collageen?

Collageen heeft vele voordelen voor uw gezondheid en welzijn. De samenstelling van NINÔME Collagen is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van jouw huid, haar, nagels en gewrichten te bevorderen. De beautyblend bevat naast runder collageen meerdere vitamines en mineralen om jouw lichaam te ondersteunen, alleen van hoogwaardige kwaliteit omdat jij het beste verdient.

Hoe gebruik ik NINÔME Collageen?

Dagelijks 1 scoop van 20 gram zorgt voor het beste resultaat. Meng het poeder met minimaal 200 ml water of een andere koude / lauwe drank naar keuze.
Meer water mag altijd. Het vocht helpt om jouw huid gezond te houden.
Met hete dranken raden wij aan om het supplement NIET te mengen. Dit is omdat de werkzame stoffen kunnen vervliegen door blootstelling aan een te hoge temperatuur.

Voor wie is NINÔME Collageen bedoeld?

De productie van lichaamseigen collageen neemt af naarmate je ouder wordt. Dit verouderingsproces start al rond het 25ste levensjaar. NINÔME Collagen is bedoeld voor iedereen die de veroudering nog even wil uitstellen, iedereen die het liefst de hele dag straalt, iedereen die graag gezond wil blijven en zich vitaal wil blijven voelen.
Bent u onder behandeling voor een medische aandoening? Overleg dan altijd met een zorgverlener. Ook wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft kunt u overleggen met bijvoorbeeld uw verloskundige.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Voor de optimale werking van de collageen beautyformule duurt het gemiddeld 60 dagen om het beste resultaat te bereiken. Dit kan per persoon variëren en is zichtbaar resultaat ook al met 14 dagen mogelijk. Het lichaam heeft deze periode nodig om de bouwstoffen om te zetten en op te nemen.

Verzenden & Retourneren

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Op werkdagen voor 16:30 uur besteld, wij verwerken uw bestelling dezelfde dag nog en in de meeste gevallen heeft u uw bestelling de dag daarna in huis. Houd hierbij wel rekening met mogelijke vertraging bij de pakketdienst afhankelijk van het bezorgadres en/of feestdagen.

Voor meer informatie, bezoek onze Verzenden & Retourneren pagina.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bent u niet tevreden? Dan kunt u ongeopende en onbeschadigde producten retourneren binnen 14 dagen. Geopende verpakkingen geschikt voor consumptie kunnen vanwege hygiëne niet worden geretourneerd.
Wilt u de bestelling toch graag retourneren dan kunt u mailen naar support@ninome.nl of ons contactformulier invullen voor verdere informatie. Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie, bezoek onze Verzenden & Retourneren pagina.

Wanneer krijg ik een terugbetaling van mijn retour?

Na ontvangst en inspectie van je retourzending, verwerken wij je terugbetaling zo snel mogelijk. De tijd die nodig is om je geld terug te krijgen, kan afhangen van je betaalmethode en bank. Over het algemeen kun je binnen enkele werkdagen na onze bevestiging van je retour, de terugbetaling op je rekening verwachten. Voor de exacte timing adviseren we je om contact op te nemen met je bank of betalingsprovider. Duurt het langer dan 7 werkdagen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland & België bij bestellingen boven €75,- zijn de verzendkosten gratis.
Onder de €75,- bedragen de verzendkosten:
Nederland: €5,75,-
België: €6,95,-

Samenwerkingen

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met NINÔME?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking met NINÔME.
Via support@ninome.nl kom jij met ons in contact. Om je sneller in contact te brengen met de juiste persoon horen wij graag wat voor soort samenwerking je in gedachten hebt.

Is uw onderneming de plek om NINÔME ook te verkopen?

Als verkooppunt van NINÔME zijn er zeker mogelijkheden wanneer jij jouw klanten ook de NINÔME ervaring wilt laten beleven. Stuur een mail naar support@ninome.nl en wij reageren zo snel mogelijk om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Laat het ons weten via het contactformulier of stuur een mail naar support@ninome.nl.
Wij helpen je graag verder.