Welkom bij NINÔME, het schoonheidsinstituut in Nijkerk voor huidverbetering, beleving, persoonlijk advies geschikt voor ieder huidtype.

Mijn naam is Mariëlle Evers en ik heb NINÔME op 1 april 2019 opgericht als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Vanaf het moment dat ik de opleiding ben begonnen in Amsterdam op Academie Louman wist ik dat ik van mijn droom werkelijkheid kon maken. Vol passie en enthousiasme heb ik de opleiding gevolgd, mijn diploma’s behaald en de nodige kennis opgedaan.

Mijn droom is een salon waar vrouwen zich vanaf moment één gelijk thuis voelen, dit weet ik te realiseren door persoonlijke benadering, kwaliteit, kennis en gevoel voor het vak!

Een goede ontwikkeling wanneer je kijkt naar schoonheidsverzorging is dat steeds meer mensen bewust zijn van een gezonde levensstijl.  Nogsteeds zit de juiste huidverzorging nog niet in het standaard ritueel bij de meeste vrouwen waardoor het juiste resultaat niet wordt behaald. Persoonlijke advies speelt bij NINÔME een belangrijke rol: samen met jou kijk ik naar het huidbeeld van nu en daarna naar het gewenste huidbeeld. Hierin krijgt u een realistisch advies wat waargemaakt kan worden door de juiste aanpak! ‘ik vind het fantastisch om mijn klanten te zien stralen! Wat is er nog mooier dan een zelfverzekerde vrouw? ‘

NINÔME is het schoonheidsinstituut waar vrouwen zich thuis kunnen voelen, zichzelf kunnen zijn,

 tot rust kunnen komen en om de huid te laten stralen!